Sa fie lumina!

Cam tarzie, trebuie sa recunosc, interventiunea aceasta, dar inca necesara.  Ar trebui sa dezvaluim cat de cat personajele care i-au forme de cuvinte si melodii pe “frandrea.wordpress”. Sunt cam..trei. Deobicei. Alti prieteni uneori trecand cu propriile lor aberatii.

Dar stalpii pe care sta acest blog sunt : Andrea G. & Francesca & Mara.

Andrea e cea care a avut initiativa blogului. Mereu simtea nvoia sa se exprime in scris. Singura ei problema e ca nu poate dezvolta foarte bine ideeile si frazele ei sunt, pentru cei ce n.o cunosc, zimtate si rupte de realitate. Andrea e putin off in ultima vreme. Intalnirile ei mult prea dese cu moartea au lasat.o intr.o gradina incalcita de unde nu reuseste sa.si gaseasca drumul afara.

Fran e altfel. 🙂 Si e foarte bine cand spun asta. Usor mai pozitiva, vesela, energetica, oarecum. Glumeste si deocamdata cea mai importanta preocupare a sa este sa ii mentina bataia inimii Andreei. Mereu s-au avut una pe cealalta. Atat de diferite, dar una fara alta, aproape ca unii spun ca n’ar putea trai. Fran incearca sa mentina un echilibru foarte alterat in ultima parte a vietii.

Iar Mara, draguta de ea, e “artista” dintre cele 3, cu inclinatie spre fotografie, arta abstracta si muzica. Mara e putin mai rockish ca stil dar are o gingasie aparte. Defapt ea exprima cel mai bine ceea ce Andrea si Fran nu reusesc, sau o reusesc intr.o maniera pronuntat superficiala.Mara loves to make friends..and loves to love them.  Spre deosebire de Andrea care se inchide in solitudine si spatii goale, Fran isi da  drumul mai ales daca are ceva ce ii da un “push”. Parte rea aici e ca are o personalitate de addict. Dependenta e una de gen Trainspotting varianta romaneasca.

Toate 3 formeaza un cocktail bomba. Pentru ca toate 3 sunt extremiste in felul lor. Si cand se formeaza “stabilitatea”, incep depresiile Andreei care devasteaza tot ce Mara si Fran au cladit…si tot asa.

Oricum ar face una fara alta nu se poate. Si spre insatisfactia multora acesta nu este un fun blog ci un camp de lupta si rezistenta a celor 3. Una pentru cealalta, una cu celelalte.

Advertisements

11 thoughts on “Sa fie lumina!

 1. e un front de nebune,si’s prinsa la mijloc.
  toata problema e ca in unele zile nu stiu cine sunt sau imi ia toata ziua sa.mi dau seama. nu exista stabilitate, nici consecventza.
  sunt 3 nebune iar eu sunt…
  azi sunt prima.

  ( jur- i.m not fakeing it)

 2. fran a incercat sa citeasca ‘franny si zooey’ de salinger pentru a o ajuta pe andreea? recomand, cu caldura:) poate vine intr-un fel l(L)umina.
  iar privite din stinga-luminoasa, domnisoarele ar trebui sa faca pace, sa-si dea mina. dupa prezentare, fiecare au unicitatea si frumusetea ei, iar impreuna fac o fiinta minunata. asta le e menirea de la Inceputuri:)

 3. multumesc “c.est moi” missed your kind words around this foggy blog, say hi to pillow 😉

  jorj…era Andrea, M citeste “La lilieci” si iti trimite un hug…sau ceva de felul ala…

 4. it says hi back:) and “tell her that she’s one of a kind!!” so..don`t forget that! when i’ll get there, in your city i mean, i will give you a hug!:)

  pot sa-ti zic un secret? ca nu mai pooottt. cind am fost ultima oara acolo, ne-am vazut:)) dar atunci nu ne stiam..apoi s-au facut toate legaturile si piesele s-au pus la loc fara sa le aduc eu. au venit pur si simplu si un “aaaa” precum “evrika!” s-a facut auzit:)

  si scuze pentru “e”ul in plus. i-am remarcat lipsa inca de la inceputuri, dar obisnuita celorlalte nume asemanatoare m-a facut sa-l las:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s