Circ si paine !!

Ma intreb cateodata daca natia asta de handicapati din care fac parte are limite or ba.Toti parca vor senzationalul, vor drama, vor suspans, vor cearta, vor sa se moara sau macar sa vada sange si daca se poate live. Defapt nici nu stiu daca se face diferenta intre tv si realitate in mintea multora – intre un film regizat sau efectiv viata crunta.

Asa a  fost la manu, la mine si ieri la accidentul lui fratemio. La un an distanta am trecut again prin ororiile unui accident cu sange, sirene si descarcerare, politai si multi spectatori.

Puteam sa fac crima ieri, si nu stiu daca din cauza spaimei, fricii sau a dezgustului. Sau poate toate impreuna. Naiba stie. Ii uram pe cei de pe margine, cum stau si comenteaza, cum se imping cand se mai deschide cate o usa de salvare, sa vada putin rosu, numa asa de “gust”. I addmit I lost my temper si am urlat la un cretin ce comenta nu mai stiu ce, apois-a facut tacere. Aproape ca mi-am permis in momentele alea sa fiu mandra de mine…..si apoi sa realizez ca acelasi sange ce trecea prin venele romaniilor ce omorau crestini in arene aproape zilnic, trece prin sangele romaniilor dupa mii de ani, cand se iveste un eveniment cu conotatie.

Cat de grotesc poate fi omul? Cand de inuman, cand moare cineva…sa stai acolo…sa simti senzatia de moarte, sa simti ceva? Oare chiar nu se mai simte nimic incat e nevoie de atat tragedie?

Cat de grotesc? …

Advertisements

2 thoughts on “Circ si paine !!

 1. sper ca fratele tau e bine.
  rezonez f mult cu ceea ce spui mai sus.e normal sa ti vina gust de fiere in gura cand vezi asa reactii.
  uite, incearca ceva cand iti mai trece furia si dezgustul: cauta conferintele lui dan puric pe youtube. omul ala e o bucurie pt ideea de roman. poate iti mai taie greatza atat de indreptatita.
  big hug de aici si repet: sanatate!

 2. multumesc,george:)

  totul e ok, si daca nu e ok..va fi..iar ce simt acuma ma transforma cumva..doar toate sunt spre bine..daca nu, vor fi….mda…

  -nu sunt ironica.doar – suparata, si da recunosc mi-e frica si de Necunoscut, mi-e frica si de faptul cum toate se repta si se leaga..de cum toate parca sunt scrise,defapt de cum toate sunt scrise, de tipare, de nevermind. today i suck.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s