lista de frici

Nu ma recunosc. – mi’e frica, nu ma recunosc.

De fiecare data cand plec undeva am senzatia ca nu ma voi mai intoarce niciodata si nici ca am sa ajung unde am pornit. mi’e frica de moarte.

Ma inchid tot mai mult si mai mult, si fortaretele incoltesc si cresc in juru’mi ca niste plante carivore. Mi-e frica sa raman in mine.

Imi place sa desenez, imi place muzica si imi plac copiii si totusi nimic din ce ma creste si’mi da viata nu pare a’mi fi dat sa fac. Mi’e frica sa nu’mi pot baga picioarele’n viata asta si sa merg pe un drum bun.

Vreau sa plec, nu pot sa raman intr-un loc multa vreme, nu pot prinde radacini. Mi’e frica sa raman aici. – e anost.

Mi-e frica de critici, de comentarii, de oameni, de viata, de vulnerabilitate, de saracie, de bogatie, de lipsa de echilibru, de exuberanta, de depresie, de tupeu, de instabilitate, de incosecventa, de uratenie si de degradare. De tot ce sunt mi-e frica. Pentru ca ce ma face sa merg mai departe e ca maine voi fi mai bine, si deobicei, maine devine din nou un ieri in care am mai picat un metru.

Mi’e frica.

-de mine

Advertisements

5 thoughts on “lista de frici

 1. dar schimbarile bruste? nu ti e frica si de ele? eu le urasc.urasc noutatea. noutatea aia neconstructiva care vine si -ti taie picioarele. stii despre ce vorbesc?

 2. ba da. m-au marcat,dar acum, sincer, mi-as dori o schimbare oricat de brusca sau brutala, sa ma urneasca din loc. simt cum prind radacini in mediocritate si plafonare si – mi-e frica – sa raman aici, sa raman asa. imi pare ca am consumat tot ce era de consumat, m-am consumat…si vreau ceva nou, atata vreme cat nu implica moartea cuiva accept orice schimbare. nu’s morbida…doar am experimentat destule astfel de schimbari..

  1. gaseste ti “carjele”.la mine uneori poate fi un puseu catre lectura,catre foto,catre teatru,catre un jurnal.nu lasa “mierea zilei” neculeasa.scrie.orice.nu te raci.
   cat despre experiente si schimbari-te duc undeva.foloseste le.in armata ma gandeam zilnic la mizeria de acolo.aveam des ganduri oribile legate de Ceilalti si de mine.insa am iesit de acolo cu “cicatrici” ce mi au folosit ulterior.in teatru,in scris,in fotografie,in relatia cu ceilalti.
   da,stiu : uneori infernul sta in Ceilalti.
   te mai mira lucruri?sper ca da.in clipa in care incetezi sa te mai miri-abia atunci e grav.nu e plafonare,nu e stagnare -nu prinzi radacini:DOAR ACUMULEZI.priveste asa.
   soare sa ai.
   george

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s