Boogie pe romaneste.

Am reusit azi sa ma uit la ultimul sfert din Boogie. Mai romanesc de atata nu se poate.Fara actiune palpitanta, muzica autohtona “zum-zum”, oameni reali, sictiriti si scarbiti de jegu vietii lor, oameni ca mine, ca tine.

Ajunsi la 30 de ani realizeaza ca nu s.au schimbat foarte multe, ca au ramas undeva pe la 18 ani, doar mai urati, mai grasi, mai tristi, cu prea putin concret realizat. Cei de azi sunt cei de ieri si vor fi cei de maine. Fara promisiunea schimbarii din filmele de afara. Simti cum pluteste stagnarea si te apasa, prin film, iese prin ecran si te sugruma. O simti, o vezi si stii! Asta e viata! Asta! asa oi fi si eu, oricat m.as teme! Asa voi fi! Nu inghit si n.am inghtit discursurile pline de suc de castraveti ale personalitatiilor americane, in genere, cele de la capatul unui film, care arata, ca atitudinea pozitiva, a schimbat! Atata plastic, Doamne, cat fals si artificial. Parca am fi niste roboti – bagi un alt card, cu alta informatie, si totul se schimba, nu mai esti la fel, ai sansa la o noua viata. ah…

si oh..ce.am mai deviat de la Boogie. Da’ Boogie merita vazut pentru simplul motiv pentru ca asa shad lucrurile. Astia ne suntem, fara editari in photoshop, fara editari in limbaj sau caracter, sa dea bine filmul. Acri si serbezi si aceiasi de ieri, intzepenitzi in necazul nostru, ne taraim sa mergem mai departe, fara prea mult zambet, simtim durerea si mergem.

Gandit de Radu Munteanu.Creat de Radu Munteanu.Filmat de Radu Munteanu. in stilul pe care.l simtim cel mai bine – stilul nostru.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s