.diferitii pamantului.

TOCMAI acu’ 12:01 15/02/09 am avut o revelatie. A fost ca o fulgerare. Citeam, ceva despre cineva, si la un moment dat zice ‘I want to be different…I love being different”…si mi.am zis…”mdeah..ma..cre’ca..different just like everyone else”!!!!!

Si au inceput sa curga ganduri, unu dupa altu’, unul peste altul, buluc. Cum toti ( toti, exceptand cateva minoritati or majoritati printre care si cocalarii), credem la un anumit punct in viata noastra ca suntem atat de diferiti, ca drama noastra e atat de singulara, unica, nemaiintalnita incat ne autoizolam pe taramul geniului pustiu si ramanem acolo, fermentand intr’un proces de depresie alimentata de propriu nostru rationament.. FALS ?

Oare, unicitatea asta, individualitatea ce ne caracterizeaza nu ne baga pe toti in aceiasi oala? TOTI diferiti, TOTI distrusi, TOTI rupti, si tu te vezi singur…(eu).

Oare atata drama sa nu izvorasca oare departe de tot dintr.un egocentrism? Simtand nevoia sa devenim cineva, ceva, ne transformam singuri in ceva…net superior, net diferit, net neinteles. Damn, ca ajungem nici noi sa ne mai intelegem, atat de diferiti suntem..nu?…chiar nu arat cu degetul spre nimeni. Eu sunt prima pe lista, m.am indentificat si ingrozit..de cat mi’s io de diferita si speciala…exact ca si tine!

oaaaau…. te inscrii si tu in lista?…pariu ca e prea lunga…pariu ca e prea goala!

Advertisements

2 thoughts on “.diferitii pamantului.

 1. daca ma inscriu primul pe lista primesc un bonus ? un cutter cu lama de diamant cu care sa pot taia venele tuturor emo si manelistilor din tara?

  si da suntem diferiti, suntem altfel, suntem neintelesi, din simplul motiv banal ca suntem singuri. eu, tu , el , restul … toti suntem singuri si nu reusim sa gasim acel eu, tu, el, ea, care sa fie pe aceeasi nota imbecila pe care o canta inima sau creierul nostru… pornind de aici suntem diferiti tocmai prin singuratatea noastra.

  nu cred ca e vorba de egocentrism … e doar vorba de tristetea care rasuna in sufletul nostru … tristetea aia inegalabila de a fi singur, neintels si un pic prea constient de lumea din jurul tau. Ignoranta este calea spre fericire… dar din pacate noi nu ne incadram in categoria: “fericiti cei saraci cu duhul caci a lor va fi imparatia cerurilor” … si da ma inscriu pe lista … chiar daca atat de frumos ai spus “pariu ca e prea lunga…pariu ca e prea goala!” … atat de stupid la prima vedere … atat de trist pentru cei ce inteleg.

 2. bonus? hm…we’ll see about that…later..

  singuri, da. cu tine langa mine si tot singura as fi si tot singur ai fi. Facuti sa credem minciuni si sa traim dezamagiri, ca apoi sa ne traim restu vietii cu ochii deschisi, dispretuindu.i pe cei ce inca habotnici mai cred “povesti”.
  Asta’i sistemu’. Si e atat de greu singur…si mai crunt e cand esti singur cand defapt nu esti.
  Ma invart in cercul asta, for quite a while si…am obsosit, m.am saturat, mai fac haz de necaz, autodeclarandu-ma o distrusa a pamantului. Ce sa si fac?
  Egocentrism sau tristetze. puse fata’n fata cu tine sunt atat de crunte. Adevarul taie, e viu si agresiv .. sau poate doar noi prea moi.

  si lista..pana acum…e tot prea lunga si mai putin goala 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s